Sportski tereni

goc_staze04Ski staze

Postoji za sada jedna takmičarska staza, duga 1500m a široka 40m. Razlika u nadmorskoj visini od njenog podnožja do vrha je 360m. Stazu prati uspinjača – sedežnica – korpara sa 100 sedišta. Osim ove velike takmičarske staze, postoje i dve manje, rekreativne staze, dužine po 250m, svaka raspolaže liftom sa hvataljkama. Ove dve staze su pogodne za mlađi uzrast i slabije skijaše. Skijalište je u toku sezone otvoreno od 9 do 16 h, svakodnevno.
Noćno skijanje
Jedna od dve manje je osvetljena i osposobljena za noćno skijanje u vremenu od 19h do 22h.
Skakaonica
Za hrabre, nedaleko od smučarskog doma na Goču, postoji tridesetmetarska skakaonica, jedina skakaonica u srbiji.

Izdavanje i servis ski opreme
Smučarski klub poseduje za izdavanje preko 100 pari ski-opreme za decu i odrasle, kao i dovoljne količine sanki za najmlađe korisnike.
tel: 036/ 815-120

 

goc_01Otvoreni tereni
Postoje tri teniska terena, teren za odbojku, za rukomet,košarku i fudbal. Napomena – Posetiocima Goča korišćenje ovih terena se ne naplaćuje.

Balon sala
Za rekreaciju tokom vlažnih i hladnih dana. Ova pokrivena sala je dimenzija 47x22m, kapaciteta 400 gledalaca.

Bazeni
Montažni plastični bazeni za kupanje postavljeni su pored košarkaškog i teniskog terena. Jedan je prečnika 7,5m i zapremine 50 000 litara, drugi je prečnika 5m i zapremine 10 000 litara. Pune se bistrom planinskom vodom sa gočkih reka i imaju ugrađene specijalne pumpe za cirkulaciju i prečišćavanje vode. Redovnu kontrolu kvaliteta vode vrše stručnjaci za tehnologiju vode iz Čačka. Otvoreni su od 11h do 18h.